Expositienieuws

HET JAAR VAN

Naast het presenteren op de website, Facebook en het op kleine schaal uitlenen van kunst van BeautyArt is HAN ‘live’ niet op iedere Fair of artistieke markt te vinden. In april 2018 heeft HAN zich aangemeld als deelnemer aan de Tour of Art Flevoland. Aanmelden is nog geen garantie voor deelname: er komt een professionele jury aan te pas die het werk van iedere kunstenaar beoordeelt.

Voor BeautyArt en HAN in het bijzonder pakte het bijzonder goed uit. Eerst werd hij toegelaten als deelnemende kunstenaar aan de Tour of Art Flevoland oktober 2018.  En als kers op de spreekwoordelijke taart heeft het bestuur van de Stichting Culturale één van de zeven ‘wild cards’ voor een twee maanden durende expositie in het stadhuis van Lelystad aan hem toebedeeld.

Kort na het zeer geslaagde Tour of Art Flevoland expositieweekend bereikte een nieuw verzoek de Stichting Culturale: om het onlangs heropende – geheel gerenoveerde –  buurthuis De Dukdalf in Lelystad te voorzien van kleurrijke 2D kunst van twee Lelystadse kunstenaars.

HAN Hagens exposeert er samen met Peter Koelman van 1 november 2018 tot 1 april 2019.

Informatie en foto’s van alle evenementen zijn via het hoofdmenu terug te vinden, of via bovenstaande klikbare links.