Kunstuitleen

KOPEN OF HUREN

Je valt voor een kunstwerk. Of eigenlijk valt je hárt voor een kunstwerk. Het is één van de meest emotionele aankopen, kunst. Omdat het zó uitgesproken en persoonlijk is. Er zijn mensen die een lange adem hebben, écht sparen voor iets bijzonders. En wat dat ‘bijzonders’ dan is vult zich wel in. Maar er zijn ook mensen die ‘in het moment’ leven en als een blok vallen voor een persoonlijk, karaktervol schilderij. En dan zijn er mensen die houden van variatie en zich niet levenslang willen binden aan een bepaalde stijl.

Bij BeautyArt willen we graag dat kunst bereikbaar is voor iedereen. En - meer nog - voor iedere beurs. Díe overtuiging heeft de ruimte gegeven aan het ontwikkelen van een nieuw initiatief…de Kunstuitleen van BeautyArt.

Je kunt een werk aanschaffen, maar je kunt het ook (voor een periode van minimaal een half jaar) huren. Mét de huur heb je alle kans te ervaren wat het werk met je doet. En van de huurprijs ‘spaar’ je intussen ook een deel voor de eventuele aanschaf van het werk. Of de aankoop van een ander schilderij.

Geïnteresseerd? Lees even onze leenvoorwaarden.

Of neem gewoon contact op. We komen daar altijd uit.